با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
کشاورزی و علوم پایه
مطالعه سمیت تدخینی چند اسانس‌ گیاهی بر کنه‌ی بنه زعفران Rhizoglyphus robini Claparède (Acari: Acaridae) در شرایط آزمایشگاهی

محمد ناطق گلستان؛ آرش هنرمند

دوره 11، شماره 2 ، تیر 1402، ، صفحه 199-208

https://doi.org/10.22048/jsat.2023.391164.1484

چکیده
  زعفران یا طلای سرخ یکی از  محصولات استراتژیک کشاورزی است که پتانسیل صادرات غیرنفتی بسیار بالایی برای کشور دارد. با توجه به ممنوعیت استفاده از سموم شیمیایی مصنوعی علیه آفات زعفران و روند رو به رشد کاشت این محصول در کشور و همچنین اهمیت تولید بذر گواهی شده محصولات کشاورزی، یافتن راه‌های کنترل غیر‌شیمیایی آفت و تولید پیاز سالم زعفران، ...  بیشتر